Hem » Nyheter

Nyheter

Nu finns vi även på Instagram

7 AUGUSTI 2014

Nu kan ni följa oss på Instgram där vi heter "Ateljehand". Ni kommer få se bilder på hur våra smycken tillverkas och vilka nyheter som är på gång! Bland alla er som börjar följa oss på Instagram under Augusti månad så lottar vi ut en valfri skyddsängel av silver! 

 

Öppet Hus i ateljén

11 JUNI 2014

Onsdagen 11 Juni kl. 10.00 - 18.00 på Fabriksgatan 10, 503 38 Borås

Vi välkomnar både gamla och nya kunder upp till vår ateljé under denna dag. Charlotte Henriksson visar design och tillverkning av HAND och hon ger även råd och tips kring omarbete av guldsmycken. Denna dag kickstartar vi även vår stora utförsäljning av smycken från Ole Lynggaard med 50 % rabatt!  Varmt välkomna!

Handla online!

20 MARS 2014

Nytt för i vår är att Familykollektionen samt alla skyddsänglar går att beställa online via vår webbutik www.thecharmsshop.se   När man beställer smycken via vår webbutik så levereras de snyggt inslagna i varumärkets egna askar. Givetvis både fraktfritt och med snabb leverans. Välkomna. 

 

God fortsättning!

3 JANUARI  2014    


Vi vill passa på att önska både gamla och nya kunder en god fortsättning på det nya året. Vi ser fram mot ett nytt spännande år tillsammans med er! 

 

 

Nya änglar i kollektionen

2 OKTOBER 2013


Dessa små genomskinliga änglar med gulddetaljer lanseras i november månad. De kommer att finnas med extra detaljer såsom diamanter, bulliga hjärtan och med gloria. Besök gärna någon av våra återförsäljare för att hämta ditt exemplar av vår änglakatalog!