Nu har vi uppdaterat vårat kraftiga silverarmband "Promise" till en ny version med ett integrerat massivt guldhjärta framtill. Hjärtat går såklart både att få matt och blankt och även med infattade diamanter. Har du redan ett Promisearmband från vår kollektion så kan du givetvis köpa till ett hjärta om du skulle vilja det. 

Efter några härliga dagar på smyckesmässan Vizencaoro i Vizenca är vi nu tillbaks i ateljén. Vi är såklart lite trötta efter några hektiska dagar på denna gigantiska mässa men framförallt så är vi mer laddade än någonsin för att skapa nya vackra smycken utav de stenar och pärlor vi hittade på denna fantastiska resa. På mässan fanns leverantörer av ädelstenar från alla världens hörn och vi träffade många trevliga människor och knöt många nya kontakter. Som det känns nu så åker vi säkert tillbaks nästa år igen.

Familyringen var ett av de första smyckena i vår kollektion och det är fantastiskt roligt att den fortfarande är lika omtyckt. Familyringen är en ring av guld som går att bära både som ring och som hängsmycke och som är graverad med namnen på dina närmsta. Ringen går att få i valfri guldfärg och storlek och gravyr går såklart att lägga till allteftersom familjen utökas. 

Hösten är här och kreativiteten flödar i ateljén

Jag tycker att hjärtat är en vacker symbol för kärleken som vi aldrig kan få för mycket utav så därför utökar vi även Heart kollektionen med fler smycken.

Nytt diadem börjar ta form,  sirliga blommor och blad i silver med facettslipade granater som gnistrar i höstsolen. Detta diadem kommer förhoppningsvis bäras av en vacker brud som vill ha det lilla extra på sin bröllopsdag.