Hem » Köpevillkor

Köpevillkor

KÖPVILLKOR

Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 4-5 arbetsdagar.  Vi har stängt under Lördagar och Söndagar och därför behandlas alla order lagda under en helg först på måndag morgon. Vid eventuell restorder kontaktas du som kund omgående!

Orderbekräftelse

När du handlar hos oss måste du ange uppgifter som namn, adress och telefonnummer. 
Vi måste ha dessa uppgifter för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi behandlar alla uppgifter med 
högsta försiktighet och garanterar enligt personuppgiftslagen att dina uppgifter endast används av oss. 

 

Fri frakt och fri retur. Två veckors öppet köp och åtta veckors bytesrätt

Vi bjuder alltid på frakten oavsett vilket belopp du handlar för. Vi har alltid två veckors öppet köp och därutöver bytesrätt i hela åtta veckor. Vi har även fri retur. Önskar du göra ett byte så lägg en ny order på det nya smycket och skriv som kommentar i kassan att du önskar ett returkuvert med förbetald frakt så får du med ett sådant med din nya leverans och kan på så sätt smidigt returnera det du önskar lämna i retur. Vill du enbart göra en retur så kontakta kundtjänst så får du en returetikett med förbetald frakt antingen via mail eller via brev beroende på vad som är enklast för dig som kund. Tänk på att ange varuvärde när du beställer en returetikett!

Ej uthämtat paket

Försändelser som ej hämtas ut debiteras våra omkostnader för retur och makulering av faktura efter förfallodatum. För att slippa dessa avgifter kontakta vår kundtjänst och meddela att ångrat köp inom två veckor från köpedatum!

 

Behandling av personuppgifter!

Vi värnar om din personliga integritet när du handlar varor av oss. 
Vi behandlar alla uppgifter med högsta försiktighet och följer den nya dataskyddsförordningen GDPR. I vår Integritetspolicy kan du bland annat läsa om vilka personuppgifter som vi sparar, i vilket syfte dessa uppgifter sparas och hur länge. I denna policy står det även hur du gör för att rätta eller ta bort uppgifter som sparats i samband med köp i vår butik. Du hittar vår integritetspolicy HÄR

 

Betalsätt - Kort

Du kan välja att betala dina Pandorasmycken med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Betalningen hanteras av vår betalningspartner DIBS för att garantera säker betalning.

 

Betalsätt - Faktura

Du kan välja att betala mot faktura helt utan kostnad! Sedvanlig kreditprövning görs alltid.  Fakturan skickas separat per post och kommer oftast ett par dagar efter leveransen. Fakturan skall betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Skulle betalningen vara försenad skickas en påminnelse till dig och påminnelseavgift tas ut för detta. Påminnelseavgiften är f.n. 60 kr samt dröjsmålsräntan 24%. Vid ytterligare försening tillkommer en inkassoavgift. Du kan även välja att delbetala i din egen takt (dock minimum 10%) genom ett så kallat kundkonto. För mer information kring detta, se informationen på din faktura! 

Vi godkänner betalning via betal- och kreditkort och mot faktura. Vi bjuder alltid på frakten oavsett vilket belopp man handlar för!

Köp mot faktura gör vi i samarbete med Fortus International Finance AB som då ansvarar för sedvanlig kreditbedömning samt betalningsmottagning. Fakturan skickas alltid separat! Vid betalsätt Faktura måste personnummer anges i din personliga kundprofil och leverans sker endast till folkbokförd adress. Betalningsvillkor Faktura är 14 dagar netto. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning med kännedomskopia sker.

Fullständiga köpvillkor enligt SECCI finner du här.

Konsumentköplagen

Vi följer Svenska konsumentköplagen i samtliga punkter. För att läsa mer om vad exakt den innefattar så länka 
dig vidare HÄR.