Hem » Köpvillkor » Integritetspolicy

Integritetspolicy

Web & Smide i Borås AB värnar om din personliga integritet när du handlar varor av oss. Web & Smide i Borås AB driver webbutiken www.handsweden.se samt Ateljé HAND i Borås.
Denna integritetspolicy gäller både för vår webbutik och för vår Ateljé och kan komma att uppdateras löpande. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig i vår webshop under sidan köpvillkor.

Vilken information samlar vi in och varför?

Vi samlar endast in den information som du själv väljer att ge till oss. Anger du ditt personnummer så betyder det att du väljer att ge oss tillgång till ditt namn och folkbokförda adress. För att vi skall kunna fullfölja våra skyldigheter gentemot dig som kund så behöver vi även ditt telefonnummer och din e-postadress. Detta för att kunna ge dig en orderbekräftelse, kommunicera leveranstider samt information kring när din order beräknas skickas och vart den finns att hämta ut. I samband med att du lägger en order hos oss så kan du aktivt välja om du vill få nyhetsbrev via e-post från vår butik. Väljer du att få våra nyhetsbrev så kan du när som helst avregistrera dig från denna tjänst. Du kan avregistrera dig direkt via vårt nyhetsbrev eller genom att kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon. (Se kontaktinformation längst ner). Nedan följer en lista på hur vi använder dina uppgifter som du valt att lämna till oss.

Behandling av dina köp online.
Behandling av dina beställningar och returer.
Vid kontakta med dig gällande leveransbesked.
Vid sms-/e-postutskick när din beställning går att hämta.
För att besvara dina frågor till kundtjänst via e-post/sms
För att hantera byten, returer och reklamationer
För att förhindra bedrägerier eller missbruk.
För att skicka ut nyhetsbrev om våra varor och tjänster. (Endast om du valt att godkänna detta)

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina uppgifter kommer inte lämnas vidare till tredje part i reklamsyfte. Däremot kan de komma att lämnas ut till tredje part om det är nödvändigt för att vi skall kunna fullfölja vårt åtagande gentemot dig som kund. Uppgifterna kan därför registreras hos tredje part för att vi exempelvis skall kunna hantera transporten av dina varor.


Hur länge sparas dina uppgifter?

Vi kommer endast att lagra dina uppgifter så länge som är nödvändigt för att för att uppfylla våra skyldigheter gentemot dig som kund och så länge vi är skyldiga att enligt bokföringslagen bevara dina uppgifter.

Vilka rättigheter har du?

Du kan när som helst begära ut information om vilka uppgifter som finns lagrade hos oss genom att antingen kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon. (Se kontaktuppgifter längst ner)

Rätten till radering

Vi har legala skyldigheter enligt bokföringslagen att spara vissa personuppgifter kopplade till köp under en viss tid. Vill du att vi tar bort dina personuppgifter så gör vi detta så fort vi enligt lag kan göra detta.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Web och Smide i Borås AB är noga med att hantera dina uppgifter på ett tekniskt och organisatoriskt säkert sätt så de inte kan manipuleras, gå förlorade eller förstöras av obehöriga.

Cookies

Cookies är information som skickas från olika hemsidor och lagras på din hårddisk. Cookies används bl.a. för att känna igen återkommande användare. Med hjälp av cookies analyserar vi vår trafik samt användningen av webbutiken vilket ligger till grund för utveckling av design och innehåll samt utvärdering av marknadsföring. Web & Smide i Borås AB använder Google Analytics som analysverktyg. Läs mer om hur Google Analytics hanterar personuppgifter HÄR.

Tredjepartscookies

Tredjepartsleverantörer, inkluderat Google, använder cookies för att visa annonser baserat på användarens tidigare besök på våra hemsidor. Besökare kan välja att ta bort Googles användning av cookies genom att gå till Googles annonsering “opt-out”: http://www.google.com/privacy/ads. Det är även möjligt att spärra tredjepartscookies i webbläsarens inställningar vilket också hindrar Google Analytics från att samla in information. Vi hänvisar till respektive webbläsares hjälpavsnitt när det gäller information om cookie inställningar.

 

Sociala medier 

Web och Smide i Borås AB ansvarar inte för hur Facebook och Instagram hanterar personuppgifter. Vi hänvisar istället till deras integritetspolicys som du hittar via länkarna nedan.

https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience
https://www.facebook.com/business/news/updating-our-product-terms

 

Kontakt

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter eller om du vill radera eller rätta dina uppgifter så kontakta vår kundtjänst via telefon 033-416620 eller via mail info@handsweden.se

Web & Smide i Borås AB har organisationsnummer 556507-7293

Web & Smide i Borås AB
Fabriksgatan 10
503 38 Borås

Box 18
501 13 Borås
Tel: 033-416620
Mail: info@handsweden.se